Veelgestelde vragen

  Het helpt haaruitval te verminderen en nieuwe stamcellen te vormen. Dankzij het speciaal ontwikkelde serum dat de haargroei ondersteunt, geeft Blue Serum u haar de ondersteuning die het verdient en vermindert het haarverlies, versnelt de haarregeneratie en maakt het haar dikker.

  Regelmatig gebruik van Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum) gedurende 1-2 maanden leidt tot de groei van fijne haren als gevolg van het begin van de haargroei. Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum) helpt u uw haar binnen 4-6 maanden na het begin van het gebruik te herstellen.

  Er is nooit een geval geweest waarbij het hergroeiende haar uitviel na het gebruik van Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum).

  Omdat de ingrediënten in het serumgehalte zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, zijn er geen bijwerkingen bekend. De gebruikers hebben geen bijwerkingen waargenomen.

  Breng 's morgens en 's avonds aan op schoon, droog haar. U kunt het aantal druppels vinden, afhankelijk van uw haartype in de serum-gebruikershandleiding en het gedurende vijf tot tien minuten gebruiken door het serum op de kalende gebieden te masseren. Het moet worden schoongemaakt door het haar twee keer per dag te wassen, ten minste drie uur na elk gebruik (kan meer blijven). Na het ochtend- en avondgebruik moet er gedurende ten minste 3 uur niets op het haar worden aangebracht.

  Naar verwachting zal Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum) na 1-2 maanden gebruik enkele fijne haartjes vormen, wat de effectiviteit ervan zou aantonen. Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum) laat u haar gedurende 4-6 maanden gebruik groeien tot een gezond niveau.

  Het is aangetoond dat Uraw Blue Serum sneller werkt met behulp van een dermarol. Voordat u Uraw Blue Hair Serum gebruikt, rolt u de Dermaroller over uw hoofdhuid 's ochtends en' s avonds 1-2 minuten zonder te veel te drukken. Omdat de Uraw Dermaroller de poriën opent, zorgt Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum) voor een betere toegang tot de haarcellen onder de huid. De dermarol, die de huid stimuleert en op huidproblemen reageert, opent de microkanalen in de huid. De efficiëntie van de huidverzorgingsproducten die u gebruikt terwijl de microkanalen open zijn, verhoogt de bloedcirculatie.

  Als u kruidenshampoos naast het blauwe serum gebruikt, zal het haarvormingseffect efficiënter zijn. We raden aan Uraw cosmetische blauwe shampoo of b5 forte shampoo te gebruiken.

  U kunt Blue Serum ook op baarden en snorren aanbrengen.

  Uraw Blue Serum is gecertificeerd door het ministerie van Volksgezondheid. Om Uraw Cosmetics-producten in het ministerie van Volksgezondheid te controleren, kunt u het barcodenummer 8682162750201 van het Uraw Blue Hair Serum (Blue Serum) invoeren door te klikken op https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/vatandas#/vatKozmetikUrunListele enzovoort toegang tot de registratie van het serum verkrijgbaar bij het ministerie van volksgezondheid (Blue Serum).

  Blue Serum wordt niet aanbevolen voor mensen met huidziekten en mensen jonger dan 18 jaar.

  Een fles Blue Serum is 50 ml en 1 fles gaat ongeveer 15 dagen mee.

  U haar heeft ventilatie nodig na het gebruik van Blue Serum. Het wordt afgeraden om ten minste drie uur hoeden of baretten te gebruiken.

  U kunt een bestelling plaatsen op ons website voor toegang tot het Blue Serum in het buitenland.

  U kunt Blue Serum verkrijgen bij onze erkende apotheken.

  Blue Serum bevat geen chemicaliën. Het product is gemaakt van natuurlijke oliën en wordt geleverd met een barcode en een belastinglabel. Neem bij vragen contact met ons op via onze klantenservice en sociale media-accounts.

  Het wordt aanbevolen om uw haar korter te laten knippen tijdens het gebruik van Blue Serum.

  U hoeft geen andere producten te gebruiken dan shampoos en crèmes met plantaardige ingrediënten tijdens het gebruik van Blue Serum. De natuurlijke oliën en vitamines in het blauwe serum ondersteunen de gezondheid en verzorging van u haar.

  Blue Serum kan worden gebruikt op gekleurd haar, maar het wordt afgeraden om het serum te gebruiken op de dag van de haarkleuring.

  Blue serum is ook effectief gebleken bij vrouwen.

  Mensen die geen bevredigende resultaten hebben na een haartransplantatie kunnen ook Blue Serum proberen. Het wordt aanbevolen om het blauwe serum 1 jaar na de haartransplantatie te gebruiken.

  Aqua, Polysorbaat 20, Aesculus hippocastanum (paardenkastanje) extract, Camille Recutita bloemuittreksel, Caprylyl Glycol, Equisetum arvense extract, Urtica dioica extract, l acetaat, alcohol, PEG-35 castorolie, retinylpalmitaat, tocoferol, inositol, calcium pantothenaat, allantoïne, linolzuur, Biotine, Echinacea Purpurea-extract, aloë barbadensis-bladextract, tocoferie, CI 42090, glycerine, propyleenglycol, panthenol, keratine, cafeïne, fenoxyethanol en plantaardige olie, madeliefjebloem, paardenstaart plantenextract, brandnetel, ricinusolie, paardenkastanje 5 en vitaminen BE-8 kastanje en vitaminen BEA-5.

  Als de klant na minimaal 2 maanden gebruik niet tevreden is, kan het retourverzoek via info@uraw.be worden verzonden met de foto's voor en na, de datum en de factuur.