Blue Hair Serum

  De perfecte behandeling tegen kaalheid!

  Nu kopen

  Blue Hair Shampoo

  De perfecte behandeling tegen kaalheid!

  Nu kopen

  WAT IS BLUE SERUM ?

  Blue Serum, een Turkse uitvinding die op grote schaal wordt gebruikt en geëxporteerd naar 27 landen, helpt uw haar groeien. Omdat de paardenstaart plantenextract het hoofdingrediënt is, reinigt het het haar en maakt het veel gezonder en gerevitaliseerd. De haarzakjes worden gestimuleerd dankzij keratine, de microcirculatie in de hoofdhuid wordt gestimuleerd door de organische lupine en de vermindering van haarverlies en de gestimuleerde haargroei worden zichtbaar gemaakt met behulp van het gentiaanwortelextract.

  Ontdek onze producten

  Wat onze klanten zeggen

   Mert Yılmaz (Gebruiksperiode 120 dagen)

   Ik gebruik het Blauwe Serum ongeveer 4 maanden. In het begin was ik hopeloos en begon daardoor met 1 pakje, maar toen zag ik een significante verbetering in slechts één maand. Ik zit momenteel in het 4de pakje en heb meer dan de helft van mijn haar hersteld en is nu zelfs dikker geworden.

   Senol Serbetcioglu (Gebruiksperiode 70 dagen)

   Ik wilde een haartransplantatie voor ongeveer 1070 € laten doen, maar op aanbeveling van een vriend begon ik met het blue serum. Na 2,5 maanden groeide mijn haar weer en ik vermeed niet alleen de pijnlijke procedure, maar bespaarde ook wat geld.

  Keratine

  Door de antioxiderende, antibiotische en ontstekingsremmende eigenschappen stimuleert keratine de haarzakjes en wordt het haar dikker en beschermd van de haarwortel tot de punt van het haar.

  Paardestaart plantenextract

  Het voorkomt mogelijke jeuk, schilfering en droogheid van de huid, beschermt het haar tegen interne en externe radicalen en leidt tot snellere haargroei. Het bevordert de haardikte en vermindert haaruitval.

  Organische witte lupine

  Stimuleert en voedt de bloedcirculatie in de hoofdhuid met de rijke eiwitten, helpt het de overtollige olie-uitscheiding (talg) in evenwicht te brengen die voorkomt dat de hoofdhuid "ademt" en daardoor de microcirculatie versneld.

  Gentiaanwortelextract

  De gentiaanwortel vangt het vocht in de haarstreng en houdt de vochtbalans van het haar in stand. Het geeft het haar een gezonder uiterlijk en vermindert ook haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei.

  Eenvoudig te gebruiken

  Breng 2-3 druppels Uraw Blue Serum aan op uw hoofdhuid afhankelijk van uw hoofdhuidtype en masseer het in uw hoofdhuid (inwrijven). Het wordt aanbevolen om het serum 's morgens en' s avonds op een schone hoofdhuid aan te brengen. Het wordt aanbevolen om het serum onder medisch toezicht te gebruiken als u allergisch bent voor de stoffen in de inhoud. Het is geen medicijn. Het serum mag niet in de handen van kinderen komen en moet worden bewaard bij een kamertemperatuur lager dan 25 ° C.

  's morgens en 's avonds
  2 tubes

  's morgens en 's avonds
  1 tube

  's morgens en 's avonds
  1 tube

  's morgens en 's avonds
  12 druppels

  's morgens en 's avonds
  8 druppels

  s morgens en 's avonds
  6 druppels

  Bestellingen die overdag tot 15:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. De levertijden zijn ca. 1-3 werkdagen afhankelijk van de regio. Gedetailleerde informatie over wanneer u uw bestelling ontvangt, vindt u op de pagina "Mijn bestellingen" op onze website. Bestellingen die na 15:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.

  Controleer het pakket op beschadiging wanneer u uw bestelling ontvangt. Open indien mogelijk het pakket naast het pakketbezorgbedrijf en vraag de bezorger om een rapport te schrijven als u schade aantreft.

  U kunt via ons callcenter contact opnemen met onze klantvertegenwoordiger op +32 (0)3 321 75 97. Ons callcenterteam is beschikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Ons callcenter is niet beschikbaar op zondag. U kunt advies krijgen van onze klantvertegenwoordigers over het product, dat u kunt aanpassen aan uw individuele behoeften. U kunt ons uw vragen, verzoeken en suggesties in het contactformulier sturen en uw berichten worden zo snel mogelijk beantwoord.

  U kunt het product retourneren binnen de 15 dagen vanaf de dag dat u het hebt ontvangen.

  - Het product moet ongebruikt, ongeopend en de verpakking moet onbeschadigd zijn.
  - Bij het retourneren moeten de producten die u hebt gekocht worden geretourneerd met de originele factuur en met de door ons overeengekomen transportbedrijven met de reden voor de retourzending.
  - Wij accepteren geen retouren die worden verzonden met een ander transportbedrijf dan contractueel overeengekomen door ons.
  - Ons bedrijf is contractueel verbonden met de volgende transportbedrijven in BENELUX, Duitsland en Frankrijk: Bpost en DHL. .