Over ons

  Uraw Cosmetics werd opgericht in 2015 onder het dak van Asus Group om het beste aan de Turkse bevolking te bieden, en het bedrijf heeft zijn assortiment uitgebreid door lang onderzoek, ontwikkeling en laboratoriumstudies met producten die een verschil maken in de schoonheidssector.

  Voor elk product werden gedetailleerde tests uitgevoerd, de goedkeuring werd verkregen van het ministerie van Volksgezondheid, de effectiviteit werd onderzocht door de universiteiten, de bijwerkingen werden geanalyseerd en een productkwaliteit werd bereikt die voor mensen voordelig was. Uraw Cosmetics wilde de Turken "anders" en "van hoge kwaliteit" innovaties aanbieden.

  Uraw Cosmetics, dat voor dit doel blijft werken, lanceerde eerst het broodnodige product "Blue Serum Hair Remover", dat zowel door laboratorium- als proefpersonen volledige beoordelingen kreeg. Blue Serum is door zijn gebruikers als zeer succesvol beoordeeld, het heeft dromen waargemaakt en is een product geworden dat iedereen kan aanbevelen.
  Om het af te maken, is Blue Serum geselecteerd als het snelst ontwikkelende product in de afgelopen 2 jaar. 
  Dit wonderproduct van Uraw Cosmetics werd in 2019 erkend als het meest innovatieve product en het meest betrouwbare cosmeticamerk.
  Het "prime colour" -product, dat een andere benadering biedt aan het Turkse volk, heeft een einde gemaakt aan de vergrijzing van het haar en heeft zijn gebruikers in staat gesteld hun eigen haarkleur te behouden. Terwijl het B11 Plus-product beschadigd haar vernieuwt, blijft uw haar sterk, levendig en stralend met b5 Forte en wordt haarverlies voorkomen.

  Uraw Cosmetics biedt oplossingen voor huid-, gezichts- en lichaamsproblemen zoals cellulitis en striae crèmes, een anti-aging serum tegen ouderdomsrimpels en een slakkenmasker tegen acne. Alle producten bevatten veelbelovende ingrediënten en brengen zeker voordelen voor de gebruiker.

  Uraw Cosmetics maakt niet alleen indruk op hun aanwezigheid op de markt, maar ook op verschillende sponsoring, projecten voor sociale verantwoordelijkheid en succesprijzen. Uraw Cosmetics speelt een leidende rol bij activiteiten ter bescherming van democratie, mensenrechten en het milieu.
  De nieuwe droom van Uraw Cosmetics is om zijn succes in het buitenland voort te zetten met het doel "van een Turks merk een wereldmerk te maken", wat de wens is van alle Turkse fabrikanten. Concurreren met internationale merken door Turkije te vertegenwoordigen en de naam van hun land bekender te maken dankzij hun vele successen, zijn hun primaire doelen.

  Uraw Cosmetics heeft kantoren en representatieve kantoren in België, Duitsland en New York en heeft verkoopkantoren in 5 continenten en 27 landen. Uraw Cosmetics, die de grootste export naar het Arabische schiereiland en Europa maakt; Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Koeweit, Qatar, Bahrein, Egypte, Tunesië, Duitsland, Zwitserland, België, Italië, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Nederland, Frankrijk, Zuid-Korea, Japan, China, Azerbeidzjan, Rusland, Georgië, Brazilië, Argentinië, verkopen hun producten ook in Colombia, Paraguay, Mexico en de Verenigde Staten.
  Het huidige doel van Uraw Cosmetics is om haar leidende en gerespecteerde positie aan de top te behouden met de kracht en het vertrouwen die het heeft verkregen van eerdere successen tot nu toe, zijn productiecapaciteit en R & D-investeringen verhogen en ervoor zorgen dat hun producten overal ter wereld te vinden zijn.